Això és el que passa al teu organisme si menges pinya per sopar
Aquesta fruita es consumeix especialment freda i encara que se sol consumir com a postres, té una gran flexibilitat en diferents plats
La pinya és una fruita amb aroma distingible i sabor agredolç, originària del Brasil. Està catalogada com 'Ananas comosus' i el seu nom significa "fruita excel·lent".
Aquesta fruita es consumeix especialment freda i encara que se sol consumir com a postres, té una gran flexibilitat en diferents plats com amanides, vinagretes, sucs i fins i tot a la famosa pizza amb pinya.
Les dues begudes que són igual de sanes que l’aigua segons un estudi de Harvard
Des de 'Saber vivir', l'han recomanat nombroses vegades per combatre els problemes digestius. Aquesta fruita té un efecte diürètic que ajuda a reduir edemes per retenció de líquids. A més, la pinya afavoreix l'eliminació de toxines i també és una gran aliada per perdre pes.
La pinya conté múltiples nutrients beneficiosos per a la regulació del metabolisme, sobretot, gràcies a un enzim conegut com a bromelina. L''ananá' també conté iode, un mineral necessari per a la glàndula tiroide i el cervell. D'altra banda, també aporta vitamina C, una vitamina que lluita contra els agents externs que fan malbé el teixit cel·lular.
Prendre sucs de fruita pot tenir aquestes conseqüències inesperades per al teu organisme
Tot i això, la pinya no és recomanable a la nit per als que pateixen la coneguda síndrome d'intestí irritable o per als que pateixen d'acidesa estomacal.
D'altra banda, la bromelina, enzim present a la pinya, produeix al·lèrgia en algunes persones. Per tant, sempre és recomanable consultar un nutricionista abans d'incorporar la pinya a la teva dieta.