Aquests dos aliments que blanquegen les dents i no ho sabies

El tabac, el cafè i el te són tres productes que acceleren l’esgrogueïment de la dentadura

Són dos aliments que blanquegen les dents i ni ho sabies

Són dos aliments que blanquegen les dents i ni ho sabies / Shutterstock

Per mantenir una correcta higiene bucal, els dentistes recomanen raspallar-se les dents diàriament i cada vegada que es mastegui o es mengi alguna cosa. I també és imprescindible fer-se una neteja bucal almenys una vegada a l’any, tot i que molts odontòlegs recomanen fer-la una vegada cada sis mesos.

Malgrat això, les dents s’esgrogueeixen i perden aquesta blancor que tenen quan ets petit. El tabac, el cafè i el te són tres dels productes que acceleren aquest esgrogueïment, però, ¿saps quins dos productes aconsegueixen que les teves dents recuperin aquesta blancor?

A la nevera

Són dos aliments que qualsevol pot tenir a la nevera. Es tracta de productes lactis, com la mateixa llet, el formatge, el iogurt... La llet conté àcid làctic i calci, dos components que enforteixen l’esmalt dental i els blanqueja.

També les maduixes i les pomes, que contenen àcid màlic, un enzim que, a més de ser recomanable per tractar la fatiga crònica i els dolors als músculs i teixits (tendons i lligaments), també fa que les dents siguin més blanques. El vinagre de poma, per tant, a part de ser un blanquejant diluït en aigua té propietats antisèptiques.