Això és el que passa al teu organisme si menges pinya per sopar

Aquesta fruita es consumeix especialment freda i encara que se sol consumir com a postres, té una gran flexibilitat en diferents plats

La pinya és una fruita amb aroma distingible i sabor agredolç, originària del Brasil. Està catalogada com 'Ananas comosus' i el seu nom significa "fruita excel·lent".

Aquesta fruita es consumeix especialment freda i encara que se sol consumir com a postres, té una gran flexibilitat en diferents plats com amanides, vinagretes, sucs i fins i tot a la famosa pizza amb pinya.

Des de 'Saber vivir', l'han recomanat nombroses vegades per combatre els problemes digestius. Aquesta fruita té un efecte diürètic que ajuda a reduir edemes per retenció de líquids. A més, la pinya afavoreix l'eliminació de toxines i també és una gran aliada per perdre pes.

La pinya conté múltiples nutrients beneficiosos per a la regulació del metabolisme, sobretot, gràcies a un enzim conegut com a bromelina. L''ananá' també conté iode, un mineral necessari per a la glàndula tiroide i el cervell. D'altra banda, també aporta vitamina C, una vitamina que lluita contra els agents externs que fan malbé el teixit cel·lular.

Tot i això, la pinya no és recomanable a la nit per als que pateixen la coneguda síndrome d'intestí irritable o per als que pateixen d'acidesa estomacal.

D'altra banda, la bromelina, enzim present a la pinya, produeix al·lèrgia en algunes persones. Per tant, sempre és recomanable consultar un nutricionista abans d'incorporar la pinya a la teva dieta.