Segueix-nos a les xarxes socials:

La Festa del Dia de l'Infant de Blanes reuneix més de 400 persones i 150 joguines noves

La Festa del Dia de l'Infant de Blanes reuneix més de 400 persones i 150 joguines novesdiari de girona

Més de 400 persones van participar dimarts en la Festa del Dia de l'Infant de Blanes durant la qual es van recollir més de 150 joguines noves i uns 200 euros per a la campanya de recollida que realitza cada nadal Creu Roja. Organitzada per Joventut de l'Assemblea Blanes-Lloret-Tossa, enguany la festa, es va haver d'ubicar a la plaça dels Països Catalans en lloc de fer-ho a la plaça dels Dies Feiners a causa dels actes de campanya del 20D.

Al llarg de la jornada es va dur a terme una sessió de Contacontes a càrrec de Mercè Domènech, una xocolatada popular, una exhibició de ball amb els membres de l'Associació Country Blanes o l'actuació musical del duet format per Shanilee i Raquel, entre altres activitats. També es va muntar un parc inflable, un futbolí o un photocall d'Instagram i es van organitzar diversos tallers de pintura, manualitats o maquillatge.

El pròxim acte de la campanya "Hi ha moltes joguines, tria la teva forma d'ajudar, posa en marxa la teva solidaritat" serà demà a dos de deu de la nit al Teatre de Blanes on s'hi farà una Nit de Monòlegs.

Prem per veure més contingut per a tu