Segueix-nos a les xarxes socials:

Jocs infantils i teatre a la nova edició de la Festa del Traginer de Lloret de Mar

La tradicional Festa del Traginer de Lloret, que se celebrarà aquest diumenge, 10 de gener, al veïnat de Les Alegries, comptarà amb jocs infantils, una representació teatral o una audició de sardanes, entre moltes altres activitats, que podrien atraure -segons els seus organitzadors- unes 400 persones.

La jornada començarà a les deu del matí amb una xocolatada popular i seguirà a dos quarts d'onze amb una ballada de sardanes a càrrec de la cobla Col·legi Santa Maria de Blanes. Més tard, a dos quarts de dotze es realitzaran diversos jocs destinats a la mainada. A les dotze del migdia està previst que se celebri la Missa dels Difunts que comptarà amb l'acompanyament del cor Alba de Prima i a tres quarts d'una del migdia es viurà un dels plats forts de la festa amb la representació de la llegenda del Traginer a càrrec dels actors lloretencs Carme Rodríguez i Marc Bertran. Posteriorment se sortejaran dotze lots de productes de la terra.

Per arribar fins a l'ermita de Les Alegries, la més antiga de Lloret, on s'hi celebrarà la Festa del Traginer, l'organització ha habilitat un autobús gratuït, que sortirà a dos quarts d'onze del matí des de la terminal i que tornarà al centre de Lloret quan acabin els actes.

Prem per veure més contingut per a tu