Els esmorzars de forquilla, una de les gran novetats del Fiporc de Riudellots de la Selva
La quarta edició de la fira se celebrarà el 18 i 19 de febrer i comptarà amb tallers, tasts i xerrades al voltant del porc
La incorporació d’esmorzars de forquilla o d’un mercat del rebost d’hivern seran algunes de les grans novetats de la quarta edició del Fiporc de Riudellots de la Selva, que enguany se celebrarà del 18 al 19 de febrer i que serà inaugurada pel conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, Josep Rull.
La fira, que ha estat presentada aquest matí al Mercat de Lleó de Girona, disposarà d’una àrea gastronòmica ampliada amb nous expositors on es podrà degustar el popular arròs amb galta de porc, però també nous plats com porc a l’espasa o aranya de porc a la brasa.
A més, durant tot el cap de setmana es realitzaran tallers, demostracions del procés de la matança, exposicions o activitats infantils. «El Fiporc és un gran potencial per a l’economia de Riudellots» ha destacat l'alcaldessa, Montserrat Roura.
La mostra, que s'iniciarà divendres amb la celebració d'unes jornades tècniques destinades a professionals del sector porcí, comptarà amb la participació d’un centenar de voluntaris i espera superar els 9.000 visitants de l'edició anterior.
Temes
Més a La Selva
-
Un aparatós accident a l'AP-7 entre un trailer i un turisme provoca cues a Fogars de la Selva
-
Pujol, Mas, Salellas i Laporta assisteixen al funeral de la mare de Puigdemont a Amer
-
Cinc detinguts i quatre vivers de marihuana desmantellats a Riudarenes
-
Santa Coloma de Farners escalfa motors pel Mercat de les Herbes de la Ratafia