Segueix-nos a les xarxes socials:

Atraquen a punta de ganivet dos joves de Riudellots

Les víctimes anaven del municipi a Franciac, quan dos individus van aturar-se amb un cotxe i els van robar els mòbils

Atracament a punta de ganivet a Riudellots de la Selva. Els fets van tenir lloc dissabte passat quan faltaven pocs minuts per a les vuit del vespre, quan dos joves anaven per la carretera que va de Riudellots de la Selva cap a Franciac, nucli de Caldes de Malavella.

En aquell moment, dues persones van baixar d'un turisme i els van atracar amb una arma blanca. Aquesta parella va amenaçar els dos joves amb un ganivet i els va exigir els dos telèfons mòbils que portaven a sobre després van fugir amb el cotxe.

Les dues víctimes ràpidament va alertar els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Santa Coloma de Farners, els quals van fer una recerca per la zona per tal d'enxampar els presumptes autors del robatori amb violència i intimidació. La recerca per ara no ha donat resultats, ja que no van trobar ni el vehicle ni tampoc els sospitosos. Els Mossos tenen oberta una investigació que els hauria de portar fins als atracadors.

Els lladres eren una parella

Segons van explicar les víctimes a la policia, els lladres eren una parella -un home i una dona- que anaven dins d'un cotxe de color blau, de la marca Citroën. Se'ls va aturar al costat a l'alçada de la pujada al veïnat de la Torreponça, els van treure un ganivet i els van exigir els telèfons mòbils que duien.

Aquest punt on es va produir l'atracament dista poc més d'un quilòmetre del nucli urbà de Riudellots.

Prem per veure més contingut per a tu