La Divisió d'Investigació Criminal dels Mossos d'Esquadra està realitzant un operatiu contra membres de la banda motera Àngels de l'Infern (Hells Angels).

Pel que ha trascendit, hi ha almenys un escorcoll en un local de Riells i Viabrea. El dispostiu però està centrat sobretot a l'àrea metropolitana de Barcelona.

Alguns dels membres d'aquest grup estan essent investigats i se'ls relaciona amb un un assassinat que va tenir lloc a Sabadell el 2017 i amb el tràfic de drogues, especialment marihuana

El dispositiu policia ha començat pels volts de dos quarts de set del matí i segons els Mossos, s'han detingut 17 persones i s'han fet onze escorcolls.

La banda de motards Hells Angels MC està considerada una organització criminal pel Departament de Justícia dels Estats Units.

El dispositiu es desenvolupa a les localitats barcelonines de Sabadell, Castelldefels, Sitges, Gavà, Vallirana i la mateixa Barcelona, així com a Riells i Viabrea.

El Govern nord-americà considera els Hells Angels MC una organització estesa per diversos continents involucrada en el tràfic de drogues i diversos actes criminals.