Segueix-nos a les xarxes socials:

El ple de Blanes no aprova les retribucions del consistori

El ple de Blanes no aprova les retribucions del consistoriajuntament de blanes

El primer ple extraordinari del nou mandat de l'Ajuntament de Blanes va rebutjar el règim de retribucions i indemnitzacions que han de percebre els membres de la corporació, així com les dedicacions d'alguns dels membres de l'equip de govern.

Els onze regidors del PSC, Junts per Blanes i Ciutadans van tombar les dues dedicacions exclusives i una de parcial. Les exclusives eren les de l'alcalde, Àngel Canosa, i la del regidor del Gabinet d'Alcaldia i Cultura, Albert Sanz. La parcial era la del regidor de Participació Ciutadana i Esports, Pere Lopera. Canosa va anunciar que l'equip de govern seguirà treballant per aprovar la proposta i que, si cal, es tornarà a convocar una altra sessió plenària.

La resta de punts de l'ordre del dia es va aprovar per unanimitat. Es va donar compte del cartipàs municipal i es va aprovar la creació i composició dels grups municipals, la designació de portaveus, la creació i composició de les comissions informatives, nomenar els representants del consistori en els òrgans col·legials i establir la periodicitat de les sessions del ple municipal.

Com en els anteriors mandats, es va acordar que es faran el darrer dijous de cada mes a les set de la tarda.

Prem per veure més contingut per a tu