Segueix-nos a les xarxes socials:

Presenten al·legacions contra l'augment de taxes a Anglès

La mesura pretén «canviar el parer» de l'equip de govern i que ho hagi una rebaixa dels impostos

El grup municipal PAU de l'Ajuntament d'Anglès ha presentat al·legacions contra les ordenances fiscals aprovades al municipi el mes passat. Fonts del partit van detallar que la mesura respon a l'increment dels impostos: «Hem presentat al·legacions contra els increments d'impostos que oscil·len entre un 3 i un 30%». Des de l'agrupació, que integra l'oposició, consideren que l'equip de govern «ha incrementat l'IBI un 3% i els impostos que fan referència a la llar d'infants i a les activitats esportives en alguns casos superen el 30%».

«Des del grup PAU creiem que no són moments d'apujar aquests impostos, ja que prou esforç ha fet el poble i que moltes famílies els costa arribar a finals de mes. Val a dir que des de Madrid el poble d'Anglès ja va patir una revalorització dels immobles, per això esperem i desitgem que la nostra al·legació faci canviar el parer de l'equip de govern», van apuntar els de la formació en un comunicat.

Les modificacions

En un ple ordinari celebrat a mitjans d'octubre, l'equip de govern va tirar endavant les ordenances fiscals previstes a partir de 2020. Entre les mesures aprovades hi ha: l'augment de l'Impost de Béns Immobles (IBI) un 3% i la pujada de la taxa d'escombraries un 15%, entre d'altres.

Prem per veure més contingut per a tu