Segueix-nos a les xarxes socials:

Blanes acull una xerrada divulgativa per desfer l’estigmatització de l’epilèpsia

Es va organitzar amb el suport d’una empresa que inverteix en recerca neurològica

Blanes acull una xerrada divulgativa per desfer l’estigmatització de l’epilèpsia

Blanes va acollir la setmana passada una xerrada divulgativa sobre l’epilèpsia, organitzada amb el suport de MJN-Neuroserveis -una empresa blanenca que destina el 10% de les seves vendes a realitzar Investigació i Desenvolupament en malalties neurològiques.

L’activitat va formar part de les activitats organitzades amb motiu del Dia Estatal de Lluita Contra l’Epilèpsia, el 24 de maig. Per solidaritzar-s’hi, la façana principal de l’Ajuntament de Blanes es va tenyir de taronja –el color que identifica la lluita per aquesta malaltia- des de divendres passat dia 21 de maig.

El nucli de la conferència va anar a càrrec de David Blànquez, CEO de MJN-Neuroserveis i pare de la Marina, una noia que pateix la malaltia des dels dos anys. Enginyer de formació, ha passat 20 anys treballant en visió artificial, robòtica i maquinària industrial. Precisament, arran que a la seva filla li van diagnosticar que pateix epilèpsia, es va interessar encara més tot el relacionat amb el cervell.

MJN-Neuroserveis ha desenvolupat un dispositiu mèdic SERAS capaç de monitoritzar de manera permanent l’activitat cerebral de l’usuari per generar informes clínics i mirar de predir quan es produiran els brots.

Prem per veure més contingut per a tu