Un mínim d'un total de 12 persones, entre tots dos assaltants, han mort en diferents atacs ocorreguts aquest dijous en dues comissaries de policia a la ciutat de Kohat, Província de la Frontera del nord-oest (NWFP), i Lahore, la ciutat més poblada de la província de Panjab, segons han informat fonts oficials i militars pakistanesos.

En el primer cas, un atemptat suïcida amb cotxe bomba ha provocat la mort de deu persones a Kohat, segons ha indicat un agent de policia testimoni dels fets que ha explicat que hi havien nens entre les víctimes mortals.

D'altra banda, quatre homes armats han obert foc contra l'exterior d'una comissaria a Lahore, segons testimonis, que desconeixien la identitat dels homes armats ni si havia ferits a l'assalt, tot i que dos dels assaltants han mort a l'atac.

"Quatre homes han atacat l'edifici de la FIA (Agència Federal d'Investigació) i segons els primers informes dos haurien mort", ha confirmat el secretari d'Interior de la província de Panjab Nadeem Hassan Asif. Mitjans locals han confirmat, per altra banda, que els assaltants han agafat dos ostatges durant l'atac.

Un tercer atac s'ha produït també provocant més morts i el caos a la zona.