Sis treballadors del servei d'extinció d'incendis del Govern d'Aragó han mort i un altre ha resultat ferit en estavellar-se l'helicòpter en què viatjaven a Terol, han informat a Europa Press fonts de la Subdelegació del Govern a Terol.

L'accident ha tingut lloc al voltant de les 13.30 hores, quan l'helicòpter havia partit de la base de Alcorisa (Terol) per sufocar un foc declarat entre Villel i Cascante del Río, i s'ha estavellat entre els nuclis Terol de Villastar i Cubla.

Dos helicòpters del 112 de Terol i Saragossa s'han desplaçat fins al lloc per col·laborar en les tasques de rescat dels cossos dels morts, mentre que el ferit ha estat traslladat a l'Hospital Bisbe Polanco de Terol, on està sent atès.

De moment, es desconeixen les causes de l'accident, així com les identitats dels ocupants. El Govern d'Aragó ha activat les unitats de psicòlegs del Centre d'Emergències del 112 per atendre a familiars i companys.

El president d'Aragó, Marcelino Iglesias, i el conseller de Medi Ambient, Alfredo Boné, es desplacen cap a Terol. Iglesias, que es trobava en un viatge oficial al terme municipal de la Fueva (Osca), ha interromput la seva visita per traslladar-se a la província de Terol.

Per la seva banda, l'operatiu d'extinció d'incendis del Govern d'Aragó treballa per sufocar el foc al qual es dirigia la quadrilla.