Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'una dona a Salt (Gironès). Cap a les 6.00 h de la matinada d'aquest diumenge, una trucada ha alertat els agents de la policia autonòmica que s'havia produït una mort, presumptament de forma violenta, a un domicili de Salt (Gironès). Agents dels Mossos s'han adreçat immediatament al lloc dels fets i, en arribar-hi, han localitzat el cos sense vida de la dona. Tot apunta que es podria tractar d'un nou cas de violència de gènere. L'Àrea d'Investigació Criminal de la Regió Policial de Girona, s'ha fet càrrec de la investigació. El jutge que instrueix els fets ha decretat el secret de sumari.

Veïns de la zona han explicat que la parella hondurenya estava en una discoteca quan ell es va posar gelós en veure que ella parlava amb un altre noi.

Aquest hauria estat el desencadenant del crim, doncs, un cop la parella va arribar al pis de Salt. Segons els mateixos testimonis, després de matar la jove el noi s'hauria intentat suïcidar tirant-se pel balcó. D'altra banda, la presidenta de l'Associació Hondurenya de la demarcació de Girona, Julia Camila Aceituno, ha explicat que el noi tenia una ordre d'allunyament de la jove.

El presumpte agressor ha saltat d'un segon pis

L'alcalde de Salt, Jaume Torramadé, ha confirmat a l'ACN que l'home que hauria mort la dona de Salt era la seva parella, i que després de cometre el crim s'ha precipitat al buit des d'un segon pis. Torramadé no ha pogut aclarir si es tracta d'una caiguda accidental o bé si l'home s'ha intentat suïcidar. L'agressor ha sobreviscut a la caiguda, i ha estat traslladat a l'hospital Trueta de Girona, on resta ingressat.

"La informació que tinc és que de matinada hi ha hagut un cas de violència de gènere en què un home ha matat la seva parella", explicava a l'ACN Jaume Torramadé aquest diumenge al matí.

De la mateixa manera, l'alcalde de Salt ha explicat que l'agressor "ha caigut d'un segon pis", però no ha pogut aclarir si es tracta d'una caiguda accidental o bé si ha estat un intent de suïcidi.

El presumpte agressor ha sobreviscut a la caiguda, i els serveis sanitaris l'han traslladat de forma urgent a l'hospital Trueta de Girona.