Una jove de 15 anys ha mort i altres vuit persones --entre ells dos guàrdies civils-- han hagut de ser traslladats a l'hospital per intoxicació de monòxid de carboni en un local situat en l'Avinguda Constitució d'Azuqueca d'Henares (Guadalajara).

Segons han informat a Europa Press fonts del 112, el succés ocorria sobre les la 1 de la matinada d'aquest dilluns quan a la sala del Servei d'Atenció d'Urgències de la regió entrava una trucada avisant de diversos afectats per intoxicació de monòxid de carboni.

Un grup electrogen podria haver provocat aquesta intoxicació, segons la Guàrdia Civil. En total, han estat nou les persones afectades. D'elles, una dona de 15 anys ha mort, cinc homes han resultat afectats --dels quals dos són guàrdies civils desplaçats fins al lloc per a atendre l'emergència--; i altres tres dones també han hagut de ser traslladades a l'hospital.

Tots els afectats han estat traslladats a l'Hospital Universitari de Guadalajara, excepte una menor de 15 anys, que va ser traslladada, en UVI mòbil, a l'Hospital Príncep d'Astúries d'Alcalá de Henares (Madrid).

Es van desplaçar fins al lloc, efectius de la Guàrdia Civil, sis ambulàncies i una UVI.