La reclamació dels 20 euros que li devien va començar amb una baralla i va acabar en un altercat en el qual no van faltar trets amb pistola de balins. L'acusat va acabar usant tots els projectils que tenia al carregador sobre l'amic que li devia els diners i sobre una altra persona que era present durant la batussa, a les quals va causar ferides de poca importància, encara que suficients perquè, almenys un, hagués de rebre diversos punts de sutura.

L'enfrontament va començar al domicili de la parella de l'amic, on va acudir l'imputat disposat a recuperar els 20 euros que, al seu entendre, feia massa temps que esperava. De les paraules van passar als fets, i la picabaralla va desembocar en una baralla que va passar a majors quan va entrar en escena la pistola de balins, que l'acusat no va dubtar a utilitzar contra els altres dos individus, d'acord amb les escasses dades que van transcendir minuts abans d'iniciar-se el judici celebrat en el Jutjat penal de Zamora.

La batussa, que va tenir lloc a Zamora, va causar una important alarma social, segons recull la sentència de la magistrada, un agreujant que va motivar la condemna a l'imputat a un any i mig de presó pels dos delictes de lesions lleus, les causades a les dues víctimes que van acabar a urgències.

La magistrada va accedir a substituir la condemna a presó, a petició de l'advocat de la defensa i amb l'aprovació de la Fiscalia, per una multa, substitució que va poder aplicar-se perquè el processat, d'inicials A.T.S., manca d'antecedents penals. La sentència judicial estableix, a més, el pagament d'una indemnització a cadascun dels ferits per les ferides.