Dues persones han matat aquesta nit passada a punyalades un home de 41 anys al carrer Lleida de Barcelona i posteriorment han fugit, segons ha informat el tinent d'alcalde de Seguretat, Albert Batlle.

En declaracions als periodistes, Batlle ha explicat que els Mossos d'Esquadra investiguen aquest succés, que ha passat fora de l'àmbit de celebració de la revetlla a les platges de Barcelona.

Els fets s'han produït cap a les sis del matí en unes escales en la part alta del carrer Lleida de Barcelona, prop de la Ciutat del Teatre, en el districte de Sants Montjuïc.

Després d'apunyalar a la víctima, per motius que s'investiguen, les dues persones que han comès l'agressió han fugit, segons Batlle.

En un comunicat, els Mossos d'Esquadra detallen que cap a les sis del matí han rebut un avís del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) que hi havia una persona ferida al carrer i que, quan han arribat els agents, han localitzat a la víctima ferida de gravetat i que finalment ha mort.

La Divisió de Recerca Criminal de la Regió Policial de Barcelona dels Mossos d'Esquadra s'ha fet càrrec de les perquisicions per tractar d'identificar, localitzar i detenir els sospitosos del crim.