"Angry Birds Space", la versió espacial del popular videojoc desenvolupat per la companyia finlandesa Rovio, va superar els deu milions de descàrregues en menys de tres dies després del seu llançament dijous passat, ha informat avui l'empresa en el seu compte de Twitter.

La nova versió d'"Angry Birds", l'aplicació de pagament més descarregada de la història, trasllada als simpàtics i furiosos ocells de colors fins a l'espai exterior per seguir lliurant la seva particular batalla contra els porcs verds que han robat els seus ous.

Desenvolupat en col · laboració amb la NASA, "Angry Birds Space" incorpora conceptes d'exploració espacial que permeten als milions de seguidors d'aquest addictiu videojoc llançat el 2009 aprendre ciència de manera divertida.

El nou joc, disponible inicialment per a les plataformes iOS, Android, Mac i PC, presenta nous personatges dotats de poders especials que els permeten desafiar la ingravidesa espacial o ajudar-se de la força d'atracció de planetes propers per realitzar espectaculars cabrioles.