Twitter ha experimentat fallades durant el dia i la nit d'aquest diumenge, fent que els tuits dels usuaris apareguessin datats fa un any en enviar-se des del TweetDeck, un client de Twitter que pertany a l'empresa.

A més, els usuaris no han estat capaços d'entrar a la xarxa social de l'ocell blau a través de la resta d'aplicacions per a Android, inclosa l''app' oficial. Per contra, les versions d'escriptori i per a iOS no han registrat fallades en el seu funcionament.

Totes dues fallades han generat la frustració dels usuaris que, en intentar accedir als seus comptes des dels seus dispositius Android, han vist com se'ls denegava l'accés.

Des de la web d'estat de Twitter, els responsables de la xarxa social afirmen que la fallada es devia a un "bug en el codi", que ja "ha estat solucionat". Pels qui hagin estat inactius a Twitter durant les hores en les quals la fallada ha estat activa, l'única cosa que notaran és que hauran de tornar a introduir les seves credencials per iniciar sessió, encara que l0'app' les hagués memoritzat.

Twitter ja funciona amb normalitat i els usuaris poden fer ús de la xarxa social com fins a abans de la fallada.