Aviat l'antic mercat de Santa Eugènia serà història. I és que des d'avui i fins demà passat, dimecres, el carril del carrer de Santa Eugènia que circula des del carrer Bassegoda cap al Sant Sebastià quedarà tallat a la circulació de vehicles a causa de les obres d'enderroc d'aquest antic mercat. L'Ajuntament ha informat que els vehicles que circulin per aquest tram del carrer Santa Eugènia seran desviats pels carrers Bassegoda, Maçana i Guilleries fins a tornar a la mateixa via d'inici.

Al seu torn, al carrer Maçana s'invertirà el sentit de circulació en el tram comprès entre Bassegoda i Guilleries per facilitar un pas alternatiu pels vehicles que circulin pel tram afectat pel tall. L'accés als guals del carrer Maçana comprès entre els carrers Bassegoda i Sant Sebastià es farà des del tram invertit del carrer Maçana.

Pel que fa al bus urbà, la Línia 3 mantindrà les parades i el recorregut habitual des de les 7.30 hores i fins les set de la tarda. A partir d'aquesta hora, s'anul·larà la parada del carrer Santa Eugènia 123 en direcció al centre de la ciutat, que se substituirà fins a dos quarts de vuit del matí, provisionalment, per una parada al número 65.