PROU PREVISIÓ

Anònim

«Les notícies deien que podia nevar arran de mar. No entenc quines notícies escolteu, ni les queixes que hi ha. Dilluns va nevar a la costa, com deien. Sembla que hi ha massa informació, però no entenem res».

Antoni

«El que no estava assebentat que les probabilitats de neu eren grans és perquè no fa mai cas de cap previsió meteorològica o perquè té dificultats de comprensió del llenguatge»

«Flinstone»

«Qui no estigués informat és que no seguia les notícies. Estàvem avisats de la nevada, el que passa és que sempre pensem que la culpa no és nostra, sinó dels altres».

«Preavisat»

«No només estava previst sinó que feia dies que sabíem que nevaria. I el Govern va alertar hores abans. Una altra cosa és el tall de llum i la gestió d'informació...»

FALTA DE PREVISIÓ

Lluís

«Un cop més, les previsions van fallar. En tot moment es parlava de neu per sobre dels 200 i 400 metres. A Girona va nevar des de les 10 del matí, i que jo sàpiga no estem ni a 10 metres sobre el nivell del mar».

Manolo

«És increïble que no hagin previst aquest temporal i que no ens hagin avisat des del govern per alertar la població. Un caos»

«BGO»

«Vergonyós. Amb l'avís que teníem, començant a nevar diumenge a la nit... i amb la que va caure al matí... ni una màquina per condicionar carreteres... és molt patètic... i a més sense cobertura de telèfon... realment s'hi ha lluït».

Jordi

«Al senyor Boada, només dir-li que quan surti a fer declaracions s'informi bé, ja que va dir que només es veien afectades unes 1.000 persones i jo li he de dir que aquestes 1.000 són només les que jo conec».