Dimecres a les 20 h i a La Gorga, l'entitat Empordà es mou organitza una xerrada sobre l'educació, al voltant del rebuig de la llei Wert. Hi participen Andrés Encinas, membre de la Federació de les AMPA de Catalunya i professor universitari. Anna López, delegada de CCOO i professora de Secundària. Plataforma Xarxa Escoles Insubmises i Ramón Font, membre de la comissió promotora de la Iniciativa Legislativa Popular d'Educació.

A 2/4 de 8 de la tarda al Museu del Cinema de Girona, els directors David Gimbernat i Pere Solés presentaran un avançament de la seva darrera pel·lícula Darrere la porta, un llargmetratge de cinema d'autor que neix amb el convenciment que és possible l'equilibri entre la qualitat i la comercialitat.

A les 8 del vespre a l'Auditori Viader de la Casa de Cultura de Girona, recital de poesia dedicat a la poesia de Joan Vinyoli (1914-1984), a la primera part i la segona a Eduard Toldrà, Josep M. de Segarra. Les peces seran interpretades per Gemma Coma-Alabert (soprano), M. Àngels Pardàs (piano) i Eugènia Carbó (veu) i Salvador Roca (veu).

A les 9 de la nit a l'Ateneu Bar de Banyoles, els banyolins Carles Sucarrats i Isabel Ametller, components de Praga, presenten el seu nou projecte, Rooms. Una proposta orgànica i sòbria que es concreta en composicions vibrants i directes.

A les 8 del vespre al Saló de Plens de l'Ajuntament de Llagostera, tindrà lloc la presentació de la publicació Homes i terres. L'ordenació del paisatge agrari a Llagostera. Segles XIII-XX, que recull les conferències del II Cicle de Conferències de l'Arxiu, a càrrec de Rosa Congost, catedràtica d'Història Econòmica de la UdG.

A les 9 de la nit, la Sala Montsalvatge de l'Auditori de Girona, vibrarà amb els sons gospel d'arrel africana, gràcies al concert d'homenatge a Nelson Mandela que oferirà l'espectacular Soweto Gospel Choir.