L'estudi Morgan Tatto & Piercing, situat al bell mig de Girona, està especialitzat en aquests dos antics arts corporals amb una experiència de més de 10 anys en aquest sector. Cada art té el seu propi especialista, i en el cas del pírcing, l'estudi realitza tot tipus de perforacions, i és que darrere de cada operació hi ha un piercer professional titulat que ha realitzat seminaris i diversos cursos especialitzats.

A l'hora de col·locar una arracada o qualsevol perforació corporal, el client pot escollir entre una àmplia gamma de productes de marques internacionalment reconegudes, com per exemple Swarovsky. A més també pot trobar pírcings fets amb peces de minerals naturals, cristall cz, or i titani grau amb un resultat final delicat i personal. Tot plegat es pot fer sense haver de demanar cita prèvia.

Les peces de joieria també es poden adquirir a la botiga.

Tatuatges

Pel que fa al món del tatuatge, Morgan Tattoo & Piercing realitza dissenys de tots els estils gràcies a l'experiència del seu tatuador especialitzat en grisos, realisme, Blackwork i puntejat.

El procés de realització del tatuatge pot variar segons la idea prèvia del client i les seves expectatives. En aquest sentit, l'estudi accepta encàrrecs predissenyats, però tanmateix realitza dissenys propis a partir de la idea que tingui el client. A més, els tatuatges més petits es poden fer sense haver de demanar cita prèvia.

Per tal d'aconseguir més informació de l'estudi gironí es pot consultar els canals de Facebook (@morgantattoogirona) i d'Instagram (morgan_tattoo) o demanar informació al local, situat a la plaça del Vi de la ciutat.