05 de maig de 2020
05.05.2020
Diari de Girona

Aquest és (segons els consumidors) el netejador de bany més barat de marca blanca i el que dóna millor resultat

Es tracta d'un estudi realitzat per l'OCU

05.05.2020 | 21:16
Aquest és (segons els consumidors) el netejador de bany més barat de marca blanca i el que dóna millor resultat

L'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) realitza de forma periòdica estudis de productes que permeten als usuaris distingir quins són els millors productes dels que s'ofereixen en els supermercats. Normalment aquest tipus d'organitzacions es fixa en l'efectivitat dels productes i en el preu. És per això que en no poques ocasions es parla de les marques blanques, les que es venen sota la denominació dels propis supermercats però que ofereixen una qualitat comparable a la de les marques més conegudes.

L'OCU ha fet un estudi analitzant quins són els productes més eficients per netejar el bany. Si bé per sobre de tots els productes destaca el de la marca W5 (de venda al supermercat d'origen alemany Lidl), des de l'OCU també es parla de la bona qualitat i el preu de la d'Eroski. Es qualifica, a més, com "compra avantatjosa" el de Carrefour, ja que és el més barat de tots.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

 

L’estiu continua a les Canàries

Firma BeContent

El clima càlid i agradable de les Illes permet al viatger seguir disfrutant al setembre de les activitats estiuenques amb totes les garanties d’higiene i seguretat