La companyia Sony ha llençat al mercat Reon Pocket, un aparell d'aire condicionat portàtil i personal que pot portar-se a la roba per ajudar als usuaris a combatre la calor durant l'estiu. Sony Reon Pocket arriba juntament amb una samarreta especial que compta amb una butxaca a la part superior de l'esquena per col·locar el dispositiu.

Aquest aire condicionat portàtil i personal inclou un petit ventilador que expulsa l'aire calent i l'allunya del cos de l'usuari. No obstant això, Sony Reon Pocket no només és útil pels mesos més calorosos de l'any. També es pot utilitzar a l'hivern, ja que és capaç d'ajudar a augmentar la temperatura corporal dels usuaris.

L'aparell va connectat al telèfon intel·ligent per Bluetooth i gràcies a la seva aplicació, disponible per a mòbils amb sistema operatiu iOS o Android, els usuaris poden ajustar-lo manualment. Així mateix, Sony Reon Pocket compte amb uns sensors de temperatura i moviment. Gràcies a aquests sensors, els usuaris poden utilitzar el mode automàtic, que ajusta la temperatura a un nivell apropiat, segons l'activitat que la persona estigui fent.

La bateria del dispositiu pot durar entre dues i quatre hores. Per aconseguir la càrrega completa, els usuaris hauran d'esperar al voltant de dues hores per poder, així, tornar a utilitzar-lo.

Sony Reon Pocket està disponible a la botiga en línia de Sony per un preu de 13.000 iens (al voltant de 107 euros) i a Amazon Japó per 19.000 iens (uns 156 euros). Per altra banda, la camiseta per portar el dispositiu costa a prop de 18 euros.