19 de febrer de 2021
19.02.2021
Diari de Girona

La recepta per fer magdalenes de xocolata sense sucre en només uns minuts

Una senzilla recepta amb la qual triomfaràs

19.02.2021 | 12:25
La recepta per fer magdalenes de xocolata sense sucre en només uns minuts

Cuinar s'ha convertit en aquests moments en un hobby per a molts que es creien maldestres per a la cuina i en un salvavides per a uns altres, que han trobat una manera de passar l'estona sols o en família durant l'estada a casa. Dins de les milers de receptes que podem trobar, existeixen algunes que són capaces de sadollar el nostre apetit llaminer al mateix temps que aconseguim mantenir la línia i evitar guanyar aquests odiosos quilos de més.

Et proposem una deliciosa recepta de magdalenes doble xocolata que podràs elaborar en pràcticament 20 minuts i que no té gens de sucre. El compte foodtropia, que compta amb gairebé 200.000 seguidors proposa aquesta deliciosa i divertida receptes, ideal per a preparar amb els més petits de la casa.




Ingredients per a 8 magdalenes:

  • 2 plàtans madurs.
  • 10 cullerades de flocs de civada per triturar i fer-los farina o directament 10 cullerades de farina de civada.
  • 50 gr d'ametlles crues per triturar o farina d'ametlla.
  • 2 cullerades de cacau pur en pols desgrassat.
  • 4 dàtils medjoul.
  • 2 ous.
  • xocolata 85% cacau.
  • una culleradeta de llevat.
  • Opcional: un raig de llet o beguda vegetal per alleugerir la massa.
El primer que hem de fer és triturar bé la civada i les ametlles per a convertir-les en farina. Una vegada que ho tinguem, les reservem en un bol cadascuna. A continuació, batem el plàtans, l'ou i els dàtils sense os.

El següent pas és barrejar la massa que ens has quedat amb la farina de civada i d'ametlles que vam fer anteriorment. Posteriorment empolvorem el cacau en pols i removem bé la mescla.

El següent passat és afegir una culleradeta de llevat. Després, amb un cullera, afegim les magdalenes a un motlle. L'ideal és ruixar molt lleument aquests motlles amb una mica d'oli perquè greixi bé la mescla.

Com a afegit opcional, es pot posar damunt de cada magdalena un petit tros de xocolata (com més alt sigui el seu percentatge, menys sucre tindrà i més sa serà per a nosaltres).

Finalment, enfornem les nostres magdalenes en el forn durant 20 minutos i a temperatura 180 graus. Bon profit!
Compartir a Twitter
Compartir a Facebook