Per a molts, els dies lliures i de descans es tradueixen en el moment idoni per fer la neteja de la casa. Una tasca fonamental que no sols és beneficiosa per a la pròpia llar, sinó també per a la salut. És cert, que per a molts es tracta d'una labor tediosa que sacrifica el temps d'oci després de les llargues jornades laborals (especialment en aquests dies de bona temperatura i que fosqueja més tard).

L'important és armar-se de paciència i saber que el resultat és beneficiós per a tots els habitants de la casa, especialment si es tenen nens petits. Hi ha dues zones fonamentals que requereixen un especial esforç a l'hora de netejar la casa, ja que és on s'acumula més brutícia i es produeixen més bacteris: la cuina i el bany. Existeixen multitud de productes que es poden trobar al supermercat per a incorporar a l'arsenal de neteja que utilitzem en aquesta tasca. No obstant això, el desconeixement i el preu d'alguns d'ells comporta que en moltes ocasions es dubti de quin és el millor per a utilitzar. No obstant això, existeixen molts productes econòmics que són ideals per a netejar la llar i que s'esgoten ràpidament a les botigues perquè resulten efectius segons els experts en aquesta matèria.

La cuina requereix una dedicació pel fet que quan cuinem, s'acumula brutícia i greix que, si no es neteja sovint, és difícil d'eliminar. La campana extractora i el forn són dos dels electrodomèstics que més grassa acumulen i que menys es netegen a causa de la seva dificultat o, simplement, perquè no ens n'adonem. Per a poder eliminar amb èxit la brutícia que s'acumula en els electrodomèstics anteriorment esmentats, els experts recomanen utilitzar el sabó beltrán. Únicament cal utilitzar un got d'aigua i aplicar aquest producte per a desfer-nos del greix que s'acumula en les parets del forn.

A més, també és ideal per a netejar la campana extractora. Barrejant el producte amb aigua calenta i utilitzant posteriorment una esponja aconseguirem eliminar tota la brutícia que fins i tot es cola per la reixeta d'aquest electrodomèstic i que tanta brutícia acumula i no es veu a simple vista.

Recorda que el manteniment de la casa no és només una cosa estètica, sinó que ajuda a prevenir que es formin bacteris o floridura, especialment en les zones més humides de la llar com aquells llocs on tenim la rentadora, es pengi la roba, o els propis banys. La neteja de les parets i el sòl és fonamental per a evitar que adquireixin un aspecte brut i deixat. A més, existeixen múltiples mètodes casolans que no sols deixaran la teva casa com a nova, sinó que se t'ajudarà a estalviar uns diners a l'hora de fer la compra.