Un equip de la Policia Municipal de Madrid ha rescatat aquest cap de setmana a una jove de 20 anys que va quedar enganxada en una antena en caure des de la terrassa d'un pis on feia amb unes amigues una festa il·legal, ha informat a EP un portaveu del Cos Local.

Els fets van tenir lloc al voltant de la 2 de la matinada d'aquest dissabte en un pis de la quarta planta de la plaça de la Reverencia, al madrileny districte de Ciutat Lineal. Allà celebraven quatre amigues una festa consumint alcohol i substàncies estupefaents. Per causes que es desconeixen, una d'elles va sortir a la terrassa i de forma inconscient o per accident va caure, quedant enganxada a una antena parabòlica de la tercera planta.

Fins al lloc va acudir una patrulla de la Policia Municipal, que va comprovar que la noia estava en una situació precària a la terrassa del tercer, un habitatge on actualment no hi viu ningú. Per això, van demanar permís a la seva veïna per accedir-hi des de la terrassa. Allà van immobilitzar a la jove amb un grilló i van cridar als Bombers i els sanitaris de Samur-Protecció Civil.

La noia va ser rescatada finalment pel mateix habitatge, un cop obert pels Bombers. A continuació, va ser assistida pels sanitaris, que la van traslladar sense ferides importants a l'hospital Ramón i Cajal de Madrid amb pronòstic reservat per a la seva valoració mèdica, ha indicat una portaveu d'Emergències Madrid.