Segueix-nos a les xarxes socials:

Treu el màxim profit a l’estiu amb els esports aquàtics

Pilotar una moto d’aigua o fer una excursió en vaixell pot ser una experiència única

Treu el màxim profit a l’estiu amb els esports aquàticsDdG

El mar ofereix moltes possibilitats per gaudir de l’estiu amb total plenitud. El que és considerat el medi aquàtic per excel·lència permet la pràctica de diferents esports, activitats i múltiples disciplines esportives i lúdiques. Navegar en vaixell o en un catamarà d’altes prestacions, practicar submarinisme i contemplar el fons marí o per exemple pilotar una moto d’aigua es poden convertir en una experiència inoblidable i única. I si el que busquem són emocions úniques podem atrevir-nos fins i tot a navegar pel litoral amb un vaixell per fer-hi una festa, una celebració diferent o un sopar.

Gaudeix de la Costa Brava de la mà de Bravanàutic

La plataforma líder de la Costa Brava especialitzada en nàutica i activitats aquàtiques, Bravanàutic, posa a l’abast de qui vulgui gaudir del mar tota mena d’embarcacions, des de llanxes, velers o catamarans, així com també altres activitats com el busseig o cursos d’aprenentatge. Pot oferir altres serveis addicionals organitzant esdeveniments, comiats de solter, teambuildings o caterings, entre d’altres. A més, es poden filtrar les activitats per nombre de participants i la seva finalitat ja sigui una activitat a celebrar per a famílies, parelles o grups.

Un catamarà pot suposar una experiència única

La seva oferta és molt variada i està especialitzada a organitzar excursions per mar privades, lloguer de vaixells amb titulació o sense i gaudir d’activitats com la navegació en un catamarà, navegar amb caiac o córrer per damunt de l’aigua amb una moto d’aigua. Qualsevol experiència marina està al seu abast i et poden oferir una experiència única amb el seu segell de qualitat.

Per a més informació: www.bravanautic.com

Prem per veure més contingut per a tu