Un home llença una nevera muntanya avall mentre un altre el grava i fa bromes. El vídeo, que s'ha viralizat a les xarxes socials, mostra als dos homes cridant entre rialles que estan «reciclant» l'electrodomèstic. Tal com va informar la Guàrdia Civil a través del seu Twitter, el Seprona d'Almeria ha identificat l'autor i està investigant els fets.

En el vídeo és veu perfectament la cara de l'individu que llança l'electrodomèstic. Un noi jove, amb polo vermell, ulleres de sol, cabell curt i barba. Però, la dada més rellevant és la matrícula de la furgoneta blanca on transportaven la nevera i que ha permès la seva localització. La investigació ha determinat que el jove treballa en una empresa d'electrodomèstics autoritzada per a la gestió de residus perillosos.

Aquest tipus d'aparells s'han de reciclar dipositant-los en un punt net, sobretot en el cas dels frigorífics que poden contenir elements molt contaminants. Els Agents de Medi Ambient a Almeria han obert un expedient sancionador que probablement comportarà una sanció econòmica.