La banda nord-americana de rock 30 Seconds To Mars, que lidera l'actor i músic Jared Leto, acaba de presentar als seus seguidors Walk On Water, el seu primer single en quatre anys des del llançament del seu últim àlbum Love Lust Faith + Dreams (2013).

Walk On Water és una cançó per tots nosaltres. És una cançó sobre la llibertat, sobre la persistència, sobre el canvi i sobre lluitar pel que creus. És una crida a les armes, però plena de tot l'optimisme i l'esperança que són una part integral del somni americà», va dir Jared Leto en un comunicat.

Per acompanyar l'estrena d'aquest nou tema, 30 Seconds To Mars va desvetllar un videoclip format per nombrosos fragments de vídeo, registrats el passat 4 de juliol en diferents punts dels Estats Units, i en el qual es mostren les diferents formes de celebrar el Dia de la Independència d'aquest país. El grup va assegurar que més de 10.000 persones van enviar les seves aportacions, gravades en els 50 estats del país, i va opinar que el vídeo en el seu conjunt ofereix un «retrat d'aquest país que és absolutament bell i desafiador».