Tasta els plats i productes elaborats pels restaurants i fondes de la vila de Sant Feliu de Pallerols aquest cap de setmana. El municipi celebra aquest diumenge la 21a edició del Tast Gastronòmic. Una oportunitat excel·lent per degustar els productes de la Vall d'Hostoles.

Entre les propostes gastronòmiques hi ha les minihamburgueses el Firal del bar l'Esbart, una amanida de formatge de cabra del restaurant Rodamons, un empedrat de fesols amb brandada de bacallà del restaurant La Curenya, una galta de vedella amb ceps del restaurant Ca la Matilde i unes cuixetes de pollastre amb prunes, pinyons i pilotilles de la posada Fonda Finet.

Pel que fa a les postres, destaquen els dolços de la Pastisseria Martori; i el pa, els refrescos, el vi i els licors van a càrrec de l'Agrocomerç fleca El Lago i la Ratafia Russet.

Tota una selecció de plats que es podran degustar, un any més, al Firal de Sant Feliu de Pallerols aquest diumenge de 2/4 d'1 fins a 2/4 de 2 del migdia. Organitzada per l'Associació de Turisme, Indústria i Comerç (A.T.I.C) de Sant Feliu de Pallerols, l'activitat arriba enguany a la seva 21a edició i es converteix en una fira consolidada.

La proposta gastronòmica s'inclou dins el marc de la Fira de Santa Llúcia que celebra el municipi aquest cap de setmana. Entre dissabte i diumenge, la vila s'omplirà d'activitats. Destaca el sopar i festa dels Pastors el dissabte i la 23a Pedalada popular i la Fira-Mercat d'artesania al centre històric del poble el diumenge.