El conductor de la furgoneta involucrat en l'accident mortal de dilluns a Roses es troba ingressat a l'hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona. L'home inicialment va ser traslladat al dispensari de Roses però després va ser derivat al Trueta i finalment a Barcelona, on roman ingressat a l'àrea de traumatologia després de fer-li una intervenció.

L'home d'uns 60 anys és veí també de Roses i es troba estable. Està previst que en un parell de dies pugui sortir del centre sanitari, segons fonts de l'hospital. En el sinistre viari de dilluns va perdre la vida el conductor del turisme, Pedro Jorquera Paredes, que tenia 78 anys. Les causes de l'accident estan essent investigades per la Policia Local de Roses i una de les hipòtesis que es contempla és que el turisme envaís per causes que es desconeixen el carril contrari quan anava en direcció cap a Cadaqués per aquesta via urbana.

En el moment de l'accident, els agents van fer la prova d'alcoholèmia al conductor de la furgoneta que va donar positiu. En concret, 0,63 mg per litre d'aire expirat, quan el màxim permès està en 0,25 mg/litre.

La mort del veí de Roses de 78 anys va ser la segona en una tarda dilluns tràgica a les carreteres. A Amer, va morir una veïna d'Olot de 51 anys en una sortida de via a la C-63 en bolcar amb el cotxe.