L'Ajuntament de Figueres ha adquirit dues noves peces pictòriques dels autors Bartomeu Massot i Carme Escursell que s'incorporen a la col·lecció permanent del Museu de l'Empordà. Les dues obres, dos olis sobre fusta de mitjan anys quaranta que fins ara es trobaven a mans de particulars, enriquiran el fons dedicat a la pintura empordanesa, i s'exposaran a la tercera planta del Museu fins a finals d'any.

Les dues noves pintures, molt similars entre si, adquirides per 1.000 euros -Bartomeu Massot- i 300 euros -Carme Escursell- cor­responen al període de formació dels dos autors, que eren alumnes de l'artista Ramon Reig. Es tracta de dues vistes de la plaça de l'Ajuntament de Figueres, des del carrer de la Jonquera.

El director del Museu, Eduard Bech, ha destacat que es compleix l´objectiu de complementar la producció dels artistes del fons i difondre les autores femenines, «que era un deute pendent». L´alcaldessa, Marta Felip, ha destacat que el Museu gaudeix d´un fons «importantíssim d´obra» del qual només s´exposa de forma permanent el 10%.