El president del grup parlamentari del PSC, Joaquim Nadal, ha advertit en una entrevista a Catalunya Ràdio que si la patacada a les properes eleccions espanyoles és gran es podria plantejar un segon congrés del partit "inevitablement". Tot i així, ha matisat que no hauria de ser necessariament un Congrés sinó que s'haurien de fer "correccions sobre la marxa" en el cas que continuï el "cicle depressiu" del PSC a les urnes. D'altra banda, Nadal també s'ha mostrat convençut que una votació contrària al PSOE en la moció presentada al congrés pel fons de competitivitat no hagués canviat "la davallada" electoral dels socialistes malgrat que els hagués permès "viure més tranquils".

En declaracions a Catalunya Ràdio, el president del grup parlamentari socialista, Joaquim Nadal, ha obert la porta a un segon congrés del PSC si la patacada a les eleccions espanyoles és gran. "Encara que fos un congrés molt tancat potser haurem d'anar a un altre congrés si la patacada a les legislatives es molt gran", ha assegurat.

Nadal ha expressat que intentaran que els comicis siguin l'inici de la remuntada però que si el "cicle depressiu" del partit es manté "potser" serà necessari un segon congrés.

Tanmateix l'exconseller ha valorat que un vot contrari al PSOE en la moció pel fons de competitivitat no hagués canviat la davallada electoral patida pel partit a les passades eleccions.