L'AP-7 presenta trams de retencions a les demarcacions de Barcelona i Girona el segon dia d''operació sortida' del pont de Sant Joan. Segons informa el Servei Català de Trànsit, l'autopista registra aquest migdia uns 10 quilòmetres de retencions a Maçanet de la Seva, en sentit nord, dos quilòmetres més de cues a la Roca del Vallès i també hi ha circulació intensa a Llinars del Vallès al llarg de 15 quilòmetres.

D'altra banda, aquest migdia a la C-32 hi ha complicacions de trànsit a l'alçada de Palafolls en sentit França on hi ha tres quilòmetres de retencions i la N-340 també registra un quilòmetre de cues al Vendrell, en sentit sud.

Les principals complicacions de l''operació sortida' del pont de Sant Joan es van registrar al llarg de la tarda d'aquest dijous, sobretot a l'AP-7 i a les vies d'accés a la costa. En concret, les retencions més destacades es van concentrar a l'AP-7 on es van registrar 30 quilòmetres de retencions del Papiol a la Roca del Vallès, en sentit nord, 22 quilòmetres més de Bellaterra a Martorell en sentit sud, 10 quilòmetres de Llinars a Sant Celoni en sentit nord, i 8 més de Roda de Barà a Altafulla en sentit sud.

D'altra banda, la C-31 presentava 12 quilòmetres de cues del Prat de Llobregat fins a Sitges en sentit sud i la C-33 també registrava 11 quilòmetres de cues de Montcada i Reixac a Parets del Vallès.

Dos morts a la carretera

Des d'aquest dijous a les tres de la tarda hi ha hagut un accident mortal a la xarxa viària catalana amb dues persones mortes. Per causes que encara es desconeixen, dos camions i un cotxe van xocar al quilòmetre 29 de la C-13 a l'alçada de Balaguer. El conductor del cotxe, un home de 81 anys, ha mort i la seva acompanyant, una dona de 82 anys, ha mort poc després de les dotze d'aquesta nit a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida.