El secretari d'acció política del PSC, Antonio Balmón, ha emplaçat aquest dissabte el president Mas i CiU a donar explicacions al Parlament de l'informe policial sobre el finançament irregular de CDC i a "confirmar la paraula donada" sobre la no implicació de CiU en els fets. "Hi estan obligats perquè en els moments durs que vivim no es poden deixar camins oberts a les especulacions", ha dit Balmón. "Confio en la paraula del senyor Mas, i per això cal que la torni a donar en seu parlamentària", ha afegit Balmón, que ha assegurat que si els fets es confirmen "tots plegats tenim l'obligació de saber què ha passat perquè si no ho fem, s'estaria donant un missatge erroni a la societat".

D'altra banda, el secretari ''acció política del PSC, Antonio Balmón, ha afirmat aquest dissabte que "s'han de buscar les responsabilitats que pertoquin en el cas Bankia perquè protegir el sistema financer del país és del tot necessari", alhora que ha matisat que "també s'ha de protegir, amb la mateixa rapidesa i contundència, el sistema de protecció social".

En aquest sentit, el dirigent del PSC ha anunciat una "dura campanya" per part dels socialistes "de denúncia del fet que aquest any el Govern no ha destinat recursos als plans d'ocupació i ha deixat sense fons els programes d'ajuda a les persones que estan al límit de les seves possibilitats". Segons Balmón, aquesta actitud "és totalment injusta i irresponsable".