Mas-Colell: ´Estic convençut que la venda d´ATLL s´ha fet bé´

El conseller d'Economia defensa que la situació actual és una mostra de "garantia
i transparència"

 
El conseller d´Economia, Andreu Mas-Colell.
El conseller d´Economia, Andreu Mas-Colell. acn

BARCELONA | EFE/DDG El conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, va defensar ahir l'actuació de la Generalitat en la privatització de l'empresa Aigües Ter-Llobregat (ATLL) i la feina "curosa i rigorosa" que han dut a terme els tècnics de l'administració que han participat en el procés.
Mas-Colell, en una entrevista a Catalunya Ràdio, va assegurar que "les coses s'han fet bé", malgrat que l'Òrgan Administratiu de Recursos Contractuals, adscrit al departament de Presidència, ha donat la raó a Agbar enfront d'Acciona, l'empresa a la qual la Generalitat ha adjudicat finalment la privatització d'ATLL, en la pugna per la gestió d'aquesta empresa pública.
El conseller va remarcar que aquesta situació és una mostra de garantia i transparència i va assenyalar que el Govern apel·larà davant el contenciós administratiu aquesta decisió perquè "no té una altra elecció". Mas-Colell va afirmar, en aquest sentit, que els tècnics de la Generalitat que han participat en les taules de contractació "han fet una feina molt curosa i rigorosa", de manera que als polítics els correspon ara apel·lar davant els tribunals la resolució de l'òrgan encarregat d'avaluar les contractacions públiques.
El conseller d'Economia, a més, va deixar clar que ATLL consta com a venuda "fins que es demostri el contrari".

Enllaços recomanats: Premis cinema