Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'un noi de 19 anys que ahir va morir després de disparar amb un arma de fogueig al costat d'un centre educatiu de Sabadell, d'on va fugir en ser reprès i perseguit per diverses persones, abans de caure desplomat. Segons van informar fonts pròximes al cas, després que el noi disparés amb l'arma de fogueig, diversos pares i alumnes del centre van plantar cara i van perseguir el jove, que va fugir a corre-cuita abans de caure desplomat, pel que sembla després d'ingerir quelcom d'un envàs que portava a la motxilla, fet pel qual no es descarta la hipòtesi del suïcidi.

En un comunicat, els Mossos d'Esquadra van informar que l'Àrea d'Investigació Criminal de la policia catalana havia obert una investigació per intentar aclarir les circumstàncies d'aquesta mort. La sala de comandament dels Mossos d'Esquadra va rebre cap a les cinc de la tarda un avís que s'havien sentit unes detonacions al centre de Sabadell, per la qual cosa diversos efectius policials es van desplaçar al lloc dels fets. Una vegada allà, els agents van comprovar que els trets s'havien efectuat amb l'arma de fogueig molt a prop d'on el jove havia mort. Segons fonts pròximes al cas, els Mossos d'Esquadra investiguen en aquests moments, entre altres aspectes, si el jove que va morir havia arribat a ser agredit per algunes de les persones que l'havien perseguit, com sostenen alguns dels testimonis.

Segons van explicar diversos testimonis, l'acció hauria començat davant de l'escola Mare del Diví Pastor del centre de la capital vallesana, on el noi hauria increpat una jove. En aquest mateix emplaçament, el jove hauria tret una pistola de fogueig i hauria efectuat almenys un tret. Segons algunes fonts, el jove -que seria exalumne de l'escola Mare del Diví Pastor- hauria disparat al pare d'una alumna d'aquest centre. Tot seguit, un grup d'alumnes i pares del centre va sortir en la seva recerca. La persecució de l'agressor va finalitzar davant l'escola Joanot Alisanda, situada a escassos metres del centre Mare del Diví Pastor, on alguns joves haurien donat una pallissa al noi, segons alguns testimonis.