El conseller de Presidència, Francesc Homs, ha considerat avui que s'ha comès una "autèntica injustícia" amb l'exvocal del Consell General del Poder Judicial Mercè Pigem, i ha suggerit que hi va haver una filtració des de la Policia orientada a danyar la imatge de la magistrada proposada per CiU.

Així s'ha referit Homs a les informacions periodístiques que van assenyalar que Pigem va traslladar 9.500 euros d'Andorra a Espanya juntament amb la seva germana, després de la qual cosa va abandonar el càrrec a petició del president del CGPJ, Carlos Lemes.

"És al·lucinant que a una persona la facin renunciar per una qüestió estètica, perquè és evident que no ha comès cap irregularitat", ha afirmat Homs en declaracions a Rac1.

El conseller s'ha preguntat si "és un delicte" que Pigem tingui una mare a Andorra des de fa anys i ha remarcat que la magistrada ha abandonat el càrrec no perquè hagi comès una irregularitat, sinó perquè "li ho van demanar", atès que "acabava sent impracticable la seva feina" amb la "campanya" en contra seu: "S'ha comès una autèntica injustícia", ha postil·lat.

En aquest sentit, Homs s'ha preguntat, en al·lusió a l'extracció de diners de Pigem, "per què determinades coses acaben arribant a un diari" i, després d'apuntar que es tracta d'una filtració "interessada", ha suggerit: "Això ho ha fet la Policia, no?".