Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Piera van detenir aquest dilluns a la tarda quatre persones implicades en una baralla multitudinària al centre de la població anoienca. Els arrestats són una dona de 38 anys i tres homes de 33, 34 i 55 anys, tots quatre de nacionalitat espanyola i amb residència actual a Piera. A dos d'ells també se´ls acusa d´un delicte d´atemptat als agents de l'autoritat i un delicte de danys.

Els fets, segons fonts policials, van tenir lloc a les 6 de la tarda quan, per motius desconeguts, es va produir una batalla campal al carrer Sant Cristòfol de Piera. Un vídeo penjat a la xarxa mostra com els implicats en la tangana es van agredir a cops de puny i a empentes i com fins i tot van utilitzar les taules i les cadires d'una terrassa per cometre els fets.

En aquell moment, va arribar al lloc una dotació de la Policia Local i, immediatament després, diverses dotacions dels Mossos d'Esquadra, que van aconseguir separar les dues parts que estaven implicades els fets. La batussa va acabar sense ferides importants a cap dels implicats.

L'actuació policial va concloure amb la detenció de quatre persones per la seva implicació en la baralla. A dos dels detinguts també se'ls acusa d´un delicte d'atemptat als agents de l'autoritat i danys a un vehicle policial.

Els detinguts, tres d'ells amb antecedents, passaran aquest dimecres a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia d'Igualada.