Dos joves han denuniat que van ser víctimes d'una agressió mentre caminaven pel carrer a Barcelona perquè anaven agafats de la mà i un d'ells portava un llaç groc. A través de Twitter, un d'ells va relatar que van agredir el seu company per portar un llaç groc, i que van causar-li una lesió al braç i li van trencar una dent.

En declaracions a TV3, van explicar que un grup d'unes deu persones va atacar-los prop de la plaça del Fort Pienc, a l'Eixample barceloní, amb insults homòfobs, i també van fer-lo comentaris ofensius contra els llaços grocs i una samarreta independentista que portava un d'ells. D'altra banda, denuncien que ambé van interpel·lar-los amb crits de «Puigdemont a presó» i «Aneu a la presó amb ells».

Un dels nois narra que va ser colpejat amb una ampolla de vidre a la cara i que en caure a terra, a conseqüència d'aquest cop, es va luxar el braç i va haver d'anar a urgències, on va rebre l'alta ahir a la matinada. L'altre jove narra que també va rebre cops a l'esquena. Els dos joves han informat que ahir diumenge al matí van presentar una denúncia als Mossos d'Esquadra per tal que esclareixin els fets.