L'Audiència de Barcelona va absoldre els dos treballadors d'una ambulància acusats d'abusar sexualment d'una pacient a la qual van recollir inconscient, davant els «dubtes raonables» que aprecia per la falta de proves i les «contradiccions» i «llacunes» en la versió de la dona.

En la sentència, a què va tenir accés Efe, la secció cinquena de l'Audiència de Barcelona absol els dos treballadors d'una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), per als quals el fiscal i l'acusació particular van sol·licitar set anys de presó.

L'Audiència reconeix la «persistència» en la denúncia per part de la víctima, que es medicava i estava en tractament per un trastorn mental, encara que subratlla les «contradiccions» de la seva versió, ja que va ocultar que hores abans havia pres cocaïna i alcohol amb un amic, així com les «llacunes importants» i la «memòria selectiva» del seu relat.

Delicte d'abús sexual

La noia va denunciar els dos treballadors d'una ambulància per un delicte d'abús sexual ocorregut a l'agost del 2014, quan els empleats la van pujar de matinada al vehicle medicalitzat, a instàncies dels Mossos d'Esquadra, perquè estava inconscient al carrer a Barcelona.

Ja en l'ambulància, la dona va recuperar la consciència, davant la qual cosa va demanar que la deixessin sortir, si bé els acusats van insistir a portar-la a l'Hospital.