El qui va ser un dels màxims golejadors del Palamós la temporada passada i ara futbolista de l'Eivissa (Segona Divisió B), Carlos López, serà jutjat la setmana vinent per la seva presumpta relació amb un accident de trànsit succeït l'estiu de 2007 a la carretera de la Fosca i que va resultar amb un motorista en coma. El futbolista està inculpat per una falta d'imprudència perquè, suposadament, conduïa sota els efectes de l'alcohol i va envestir per darrere un noi que circulava amb moto. El va fer caure a terra i el motorista va quedar seriosament malferit però Carlos López no es va aturar a auxiliar-lo i va fugir del lloc a tota velocitat.

Els fets que el portaran al banc dels acusats van succeir la nit de la revetlla de Sant Joan de l'any passat a la carretera que va del Port Marina de Palamós a la platja de la Fosca. Carlos López anava al volant d'un Subaru Imprezza de color blau, propietat del seu pare, i va xocar violentament contra un noi, també veí de Palamós, que conduïa una motocicleta Honda scoopy de 300 centímetres cúbics de cilindrada.

El motorista tornava cap a casa després d'haver sopat amb la seva parella en un restaurant del carrer Major del municipi. Anava sol amb la moto i no va tenir ni temps de reaccionar quan el cotxe va colpejar-lo per darrere.

El motorista, explicava ahir a Diari de Girona, que "no recordo res de l'accident" i apuntava que "sort en vaig tenir que hi havia dos testimonis". Aquests dos testimonis van anotar la matrícula del Subaru i, gràcies a això, la policia municipal palamosina aconseguia localitzar López. Li van practicar el test d'alcoholèmia i, tot i l'estona que ja havia passat, va marcar positiu. A més, van agafar com a prova les rascades i que hi havia en la part davantera del cotxe.

El motorista va estar tres setmanes ingressat a l'UCI de l'hospital Can Ruti i va patir una amnèsia que li va impedir recordar res durant dos mesos; "fins que una tarda estava al sofà de casa i vaig veure que a tota aquella gent la coneixia", declarava ahir el denunciant. El seu advocat, Albert de Quintana, interessa una pena d'un any sense carnet i una multa de 3.000 euros per al futbolista.