L'Ampa de l'institut Ridaura de Castell d'Aro va assistir ahir al ple de l'Ajuntament per reclamar a l'equip de Govern i als grups de l'oposició que els donin suport a la seva demanda de modificar la legislació del transport escolar. Els pares de Platja d'Aro i s'Agaró que porten els seus fills a l'institut que cursen entre primer i quat d'ESO hauran de pagar a partir del gener 1 euro al dia pel transport que els porta cada dia fins al centre escolar i que fins ara tenien de manera gratuïta.

El president de l'Ampa, Òscar Azanbujar, va deixar clar que no s'oposa al pagament que ha de cobrir el dèficit que actualment hi ha, però considera que el preu que se'ls demana a partir de l'any que ve "és exagerat". Azanbujar va assegurar que el que fa falta és un canvi de legislatura del tranport perquè l'Ajuntament i la mateixa AMPA puguin buscar altres empreses que els ofereixin una altra oferta econòmica. El representant dels pares i mares de l'IES va manifestar que portar l'alumne des de Platja d'Aro o s'agaró a Castell d'Aro i tornar-lo té un cost de 9,5 euros, quan anar des de Platja d'Aro a Girona surt més econòmic.

L'equip de Govern (CiU i PP) va mostrar el seu suport a la reclamació de l'AMPA, però va matisar que primer de tot cal estudiar-ho. Per la seva banda, la socialista Dolors Padilla, va dir que transmetria la reclamació al Consell Comarcal, ja que actualment en subvenciona el 50% del cost.