Els veïns de la urbanització Lloret Residencial es mobilitzaran de nou aquest diumenge per reclamar millores a la seva àrea residencial, i el motiu principal, tal com manifesta el president de la Junta de Compensació, Rafael Fornés, és el "tema del subministrament d'aigua". I és que l'àrea residencial lloretenca no ha tingut aigua corrent durant gairebé sis dies i consideren que "l'Ajuntament ha d'actuar". Per reestablir el subministrament, la companyia d'aigües Rec Madral els ha omplert el dipòsit amb aigua de cisternes i des de dimecres ja en tornen a tenir, però per Fornés "això no pot continuar així".

Per tot això, aquest diumenge durant vint minuts tallaran la carretera C-65 i protestaran no solament per la manca d'un servei d'aigua que els garantexi el subministrament, sinó també per exigir que l'Ajuntament actuï i perquè, a partir de l'any que ve, segons Fornés, els comenci a recepcionar la urbanització, tal com manen els estatus de la Junta de Compensació. Aquesta no serà l'última mobilització que preveuen els veïns; n'hi ha de programades pel dia 16, 23 i 30 d'agost, sobretot, explica Forné, perquè el regidor d'Urbanisme, Josep Valls (CiU), encara "no ens ha donat hora per poder parlar d'aquest tema".

El diumenge passat, els veïns de Lloret Residencial van començar les mobilitzacions, en aquella ocasió pel centre del poble.