El Partit Popular a Catalunya (PPC)) de Girona va celebrar durant aquesta setmana les assemblees comarcals del Gironès i del Baix Empordà. En totes dues reunions es van escollir els nous equips territorials d'aquesta formació en aquestes comarques.

Pel que fa a la comarca del Gironès va ser escollit nou president del PPC Carles Palomares. La candidatura de Palomares és l'única que es va presentar i va rebre el suport del 95 per cent dels membres de l'assemblea. El nou secretari comarcal és Felip Gil.

A la comarca del Baix Empordà va ser escollida nova presidenta del PPC Maria Àngels Sánchez, en substitució d'Antonio Navarro. Sánchez va ser escollida per unanimitat dels membres de l'assemblea. La nova presidenta en les properes setmanes nomenarà el nou secretari comarcal i la resta del nou equip territorial del PPC en aquesta comarca.

Durant la setmana passada també es van escollir els nous equips territorials a Lloret de Mar, Salt i Vidreres. En la població costanera va ser reelegit coma president del PPC a Lloret Leonardo Fernàndez. A Salt va ser escollit nou president local José Antonio González i a Vidreres el nou president local és Ernesto Torres.