Una parella de turistes francesos d'origen algerià que circulaven amb el seu vehicle particular per Lloret la matinada de dijous van entrar al carrer de Santa Cristina -una zona de vianants- posant en perill la seva seguretat i, fins i tot, van arribar a envestir-ne algun si bé és cert que sense provocar-li lesions greus, tal i com informen membres de la policia. Alguns testimonis presencials van esbatussar el copilot, que va ser traslladat a l'hospital.

Els fets van produir-se a dos quarts de cinc de la matinada. Fonts policials informen que el conductor del vehicle -un Peugeot 206 de color negre-, per motius desconeguts, va decidir circular pel carrer de Santa Cristina. Cal esmentar que aquesta via enllaça amb l'avinguda Just Marlès on es concentra la major part de l'oferta de festa i oci nocturn de Lloret i que és transitada per molta gent en època estival, especialment turistes.

En veure la perillosa situació que havia provocat el conductor del vehicle alguns dels testimonis i vianants que estaven presents a la zona van decidir esbatussar els ocupants del cotxe. Segons ha pogut saber aquest mitjà per agents de la policia, el conductor va sortir corrent del vehicle i l'acompanyant va ser agredit pels vianants. Des de l'Ajuntament confirmen que un dels ocupants del cotxe va resultar ferit en l'agressió i se'l va traslladar a l'hospital per practicar-li un reconeixement mèdic en el moment que van arribar els agents municipals i els serveis d'assistència. El consistori afirma que l'incident no va provocar altres ferits.

El cotxe que va provocar l'accident està al dipòsit municipal per tal de facilitar que la policia local pugui identificar els individus mitjançant la documentació automobilística.

Més incidents a la zona

Diversos agents confirmen que la zona de la riera representa un punt calent de forma habitual. Per exemple, que el passat diumenge, la policia va detectar quatre individus de nacionalitat magrebina que circulaven amb un Seat Ibiza i que havien estat realitzant diversos robatoris amb força als turistes que sortien dels locals d'oci. A més, alguns agents asseguren que els robatori cada vegada són més violents per acovardir les víctimes per tal que no denunciïn. "Abans només robaven, ara roben i peguen", apunta un agent.