La secció sindical d'UGT a l'Ajuntament de Blanes assegura sentir-se indignada "per les manifestacions públiques del regidor de l'Ajuntament de Blanes, senyor Anselm Ramos Argimon (PDB)", realitzades a la televisió local.

El titular de l'àrea d'Esports i Mitjans de Comunicació va realitzar aquesta setmana un reguitzell de declaracions en el mitjà en les quals qüestionava les mesures de pressió adoptades per la policia local destinades a aconseguir que s'acompleixin els acords suscrits pel govern i els representants dels treballadors en la Mesa de Negociació del passat 20 de gener. UGT vol recordar que la mesura adoptada pels agents municipals de no realitzar més hores extra va ser acordada fa 7 mesos degut als incompliments si bé és cert que durant el Tour es va fer una excepció. Precisament, en un acte que depenia de la regidoria de Ramos.

Els sindicats recriminen a Ramos les desafortunades declaracions realitzades ja que dimarts passat l'aleshores alcalde en funcions, Joan Burjachs (CiU) i el regidor de Governació, Joaquim Torrecillas (CiU), juntament amb els representants sindicals estaven mantenint una negociació en la qual semblaven acostar postures i el qüestionament de la policia efectuat per l'edil d'Esports va crispar el cos de seguretat.