A causa de les obres d'arranjament del carrer Jaume I, a Blanes, des d'avui no es podrà circular pel vial perquè quedarà totalment afectat des de la cruïlla amb els carrers Salut i Riera Alta i fins a la plaça Solidaritat. D'altra banda, continuarà tancat l'accés al carrer Paradís.

Aquestes modificacions provocaran que quedi prohibit l'accés de vehicles des de l'avinguda Joan Carles en direcció al centre de la ciutat als vehicles de més de 3,5 tones. Els automòbils que pesin menys i els veïns d'aquesta zona podran accedir en direcció al centre pel carrer Salut, que tornarà a ser de sentit únic.

La rambla Joaquim Ruyra, entre la cruïlla del carrer Mercat amb la plaça 11 de setembre i el carrer Riera Alta canviarà el seu sentit de circulació. En el carrer Salut i el tram del carrer Vila de Lloret, entre el carrer Paradís i el carrer Mont-Ferrant, es restablirà el trànsit i tornaran a tenir un únic sentit de circulació.

L'accés al carrer Paradís es podrà efectuar pel carrer Mas Massonet i el carrer Francesc Dordà. L'accés a aquest tram del carrer Paradís, afectat per les obres, quedarà restringit als veïns que disposin de garatge.

La línia 1 del transport urbà també quedarà afectada provisionalment. L'accés a Blanes s'efectuarà pel carrer Anselm Clavé, la Rambla i la resta de recorregut. El recorregut de tornada serà el mateix, fins a la plaça Solidaritat, i des d'aquest punt circularà per la Rambla en direcció al Mercat fins a la sortida del carrer Riera Alta amb la rotonda de la cruïlla compresa pels carrers Joan Carles I, Vila de Lloret, carrer Paradís i carrer Salut.